Bilsyn og klargøring til syn på vores SKAD-værksted

Skal din bil til bilsyn, og ønsker du hjælp med klargøring til syn? Hos Sædder Karrosseri & Autoreparation har vi stor erfaring med klargøring til syn. Det gælder både personbiler og varevogne, som skal til bilsyn. Vores SKAD-autoriserede værksted ligger i Herfølge, og vi har kunder fra blandt andet Haslev, Køge og andre steder.

Klargøring til syn med tjek af alt fra lygter til karrosseri

​Alle personbiler og varevogne skal til periodiske bilsyn, og vi hjælper med klargøring til syn. Vi tjekker lygter, bremser og dæk samt styretøj og karrosseri for fejl og mangler ved klargøring af bil til syn.

Bilsyn nummerplade hvornår?

​Personbiler og varebiler bliver indkaldt til periodisk syn, når de er fire år gamle. Herefter skal bilen synes hvert andet år. I visse tilfælde kan der være afvigelser fra dette system. Du behøver ikke at tænke på: "Bilsyn hvornår?" Du får besked fra Trafikstyrelsen i din e-Boks. Herefter kan vi hjælpe med klargøring til syn.

Hvad koster et bilsyn?

​Syn af bil behøver ikke at koste ret meget, hvis bilen ikke fejler noget. Måske skal der skiftes bremser eller lignende, men du er velkommen til at købe reservedelene selv, hvorpå vi monterer dem. Vi tager gerne en samtale om priser og løsninger på klargøring til syn.

Ring gerne for at få en pris på serviceeftersyn

​Kontakt os gerne, før din bil skal til bilsyn. Vi kigger på din bil og giver et uforpligtende tilbud med en god pris på klargøring til syn. 

Du kan kigge forbi værkstedet, eller du kan ringe til os på telefon 56 27 53 42 for at bestille tid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din autoreparation

Uanset opgave, så er vi altid klar til, at give dig et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbent i værkstedet

​Mandag kl. 08:00 - 16.00

​Tirsdag kl. 08:00 - 16.00

​Onsdag kl. 08:00 - 16.00

Torsdag​ kl. 08:00 - 16.00

Fredag​ kl.  08:00 - 16.00

​De er altid velkommen til at ringe og indhente nærmere oplysninger om forsikringsskader, når skaden er sket.​